Nieuws

Ontdek onze toepassingen

Prijzen track-and-trace vergelijken

Als u op zoek bent naar een track-and-trace leverancier is het een goed idee om vooraf even de prijzen te vergelijken. Wij reiken u enkele richtlijnen aan, die uw keuze kunnen vereenvoudigen.

Lees meer

GPS locator voor auto of ander voertuig

Een GPS locator maakt gebruik van het uitgebreide satelliet netwerk dat zich rond de aarde bevindt, om zo de exacte coördinaten van het voertuig te bepalen en door te sturen naar het centrale platform.

Lees meer

GPS tracking van containers

Heeft u als bedrijf heel wat containers in circulatie, maar hebben uw dispatch medewerkers er geen zicht meer op welke container zich precies waar bevindt? Of wilt u het transport van de containers verder optimaliseren?

Lees meer

Tracking van uw wagenpark

Wij hebben verschillende traceer oplossingen waarmee we u kunnen helpen om uw bedrijfswagens in realtime op te volgen. De zeer gebruiksvriendelijke track-en-trace software is bovendien 24/7 online beschikbaar.

Lees meer

Hoe werkt een GPS tracker precies?

GPS staat voor Global Positioning System. Het is een netwerk van satellieten rondom de aarde die posities bepalen. Het systeem bestaat al sinds de jaren 70 en wordt tot de dag van vandaag nog veel gebruikt.

Lees meer