GPS trackr voertuigen West-Vlaanderen

Realtime online monitoring en tracking systeem voor auto's, vrachtwagens, boten, ...

Ontdek onze toepassingen

GPS trackr West-Vlaanderen

Werkwijze

De werkwijze van een GPS tracker is heel eenvoudig.GPS trackr Na de installatie in uw wagen worden alle gegevens via een GSM-functie naar onze server doorgestuurd. De gegevens worden hierop onmiddellijk verwerkt waardoor u altijd en overal over de locatie, snelheid, etc van uw wagenpark beschikt.

Bovendien heeft u geen last van vervelende wachttijden of onoverzichtelijke gegevens. U kunt alle informatie snel en eenvoudig online raadplegen op ons Traxgo-platform.

Duidelijk overzicht

De gegevens van uw wagen worden niet weergegeven aan de hand van ingewikkelde coördinaten. Op ons online platform heeft u een duidelijk overzicht. Alle informatie staat in kaarten en rapporten zodat u uw wagen op een efficiënte manier kan terugvinden.

Positie bepalen

Onze GPS tracker zorgt ervoor dat u de positie van uw wagen gemakkelijk kunt bepalen. U kunt achterhalen of uw wagen aan het rijden is of stilstaat, in welke regio het zich bevindt, etc. Deze informatie verhoogt de veiligheid van uw wagenpark en is uitermate geschikt als voertuigen anti diefstal systeem.

Bovendien kunt u de snelheden opvragen waarmee de wagen zich verplaatst. Doordat alle gegevens in realtime verzameld worden, zijn er geen discussies mogelijk over boetes.

Benieuwd naar de voordelen van een GPS tracker? Ontdek alles over het machinetracking en ons Traxgo-platform.

Op zoek naar een partner regio West-Vlaanderen voor de implementatie van een gps trackr? Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen.

Regio West-Vlaanderen?
Contacteer ons op het nummer:
056 49 35 87

INTERESSE? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE