Tracking van uw wagenpark

Terug naar nieuws

Uw wagenpark traceren met een tracking systeemHeeft u nood aan een professioneel systeem om de voertuigen van uw wagenpark te traceren en te monitoren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben verschillende traceer oplossingen waarmee we u kunnen helpen om uw bedrijfswagens in realtime op te volgen. De zeer gebruiksvriendelijke track-en-trace software is bovendien 24/7 online beschikbaar, zodat u werkelijk op elk moment de verschillende posities van uw wagens kunt traceren.

Veel meer dan traceren

Naast enkel en alleen tracking van uw wagenpark - bvb. als voertuigbeveiliging - kunnen wij nog verder gaan. Zo kunnen wij er ook voor zorgen dat u via onze software verschillende parameters van uw voertuigen kan gaan monitoren, denk bvb. aan het brandstofniveau, de bandenspanning, de start- en stoptijden, ... Naast het realtime weergeven van deze informatie kunnen wij u ook voorzien van diverse rapportage, waarmee u uw bedrijfsprocessen verder kan gaan bijsturen. Met als einddoel u te helpen om tijd én geld te besparen.

Tracking is maar het begin ...

Naarmate u onze tracking software binnen uw organisatie gebruikt voor het traceren van uw wagenpark zal u het gemak van onze software ondervinden en zal u ook verschillende mogelijkheden ontdekken voor de verdere optimalisatie van uw workflow. Omdat wij modulair werken kunnen we zonder probleem starten met een traceer oplossing, en naarmate nood is bijkomende tools implementeren. Wij staan garant voor een resultaatgerichte aanpak.

Meer info? Contacteer ons!