Trackr gps Limburg

Garandeer de veiligheid van uw voertuig!

Ontdek onze toepassingen

Trackr GPS Limburg

Track and trace systeem

Vroeger was er geen overzicht over het wagenpark van een bedrijf.Trackr gps Limburg | Track and trace systeem Limburg Het was onduidelijk waar het voertuig zich bevond of hoe lang het voertuig al onderweg was. Werknemers moesten alle gegevens foutloos kunnen doorgeven. Als er informatie ontbrak of als de gegevens verkeerd waren, had dit een grote invloed op de kosten, routes en productiviteit van het bedrijf.

Bovendien konden de klanten niet verwittigd worden als er problemen waren met het transport en waren de voertuigen niet beveiligd tegen eventuele diefstal.

Bedrijfsvoertuig volgen op afstand

Een gps trackr biedt u de mogelijkheid om al uw bedrijfsvoertuigen van op afstand te volgen. Zo kunt u eenvoudig functionele beslissingen nemen, kosten besparen en diefstal voorkomen.

Bij een track and trace systeem wordt er een gps trackr in uw bedrijfsvoertuig geplaatst. Op deze manier kan de gps in realtime de locatie van uw voertuig bepalen. Al deze gegevens worden verstuurd naar uw gsm. Op ons online platform kunt uw voertuig gedetailleerd volgen. Daarnaast houdt een gps trackr alle locaties uit het verleden bij. Zo kunt u alle locaties, de afgelegde weg en de tijdsduur van de rit raadplegen.

Trackr GPS Limburg? Traxgo is de perfecte partner voor de implementatie van een gps trackr. Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen.

Regio Limburg?
Contacteer ons op het nummer:
011 36 09 78