Trackr gps Leuven

Garandeer de veiligheid van uw voertuig!

Ontdek onze toepassingen

Voordelen gps trackr

Kosten verlagen

Met een gps trackr heeft u een duidelijk overzicht over de afgelegde weg.Trackr gps Leuven | Track and trace systeem Leuven Hierdoor kunt u de kortste en snelste routes kiezen en spaart u heel wat transport- en personeelskosten uit. Bovendien geven sommige verzekeringsmaatschappijen kortingen als er een gps trackr geïnstalleerd is in uw voertuig.

Op tijd ingrijpen

Als uw klant dringende wensen heeft, kunt u hier dankzij een gps trackr sneller op inspelen. Via het online platform heeft u een duidelijk zicht welk voertuig het dichtst bij deze klant is en kunt u onmiddellijk actie ondernemen. U spaart niet alleen kosten uit door onnodige kilometers te vermijden, maar uw klanten zullen dit ook appreciëren.

Duidelijk overzicht

Doordat de gps trackr alle informatie opslaat, heeft u een duidelijk overzicht van alle locaties, de afgelegde weg en de tijdsduur van de rit. Zo vermijdt u discussies met uw werknemers. Bovendien kunt u uw klanten op de hoogte houden en op tijd verwittigen bij vertraging of andere problemen. Een duidelijke communicatie leidt tot een goede klantenservice.

Betere communicatie

Als uw werknemers problemen hebben tijdens hun route, kunt u hen van op afstand helpen aan de hand van de gps trackr. Hierdoor zorgt u dat uw werknemers minder tijd verliezen en op tijd bij uw klanten aankomen.

Rijgedrag controleren

De gps trackr biedt u de mogelijkheid om het rijgedrag van uw werknemers te controleren en bij te sturen waar nodig. Zo kunt u gevaarlijke situaties of ongevallen voorkomen. Bovendien zorgt dit voor de ideale gelegenheid om uw werknemers zuiniger te laten rijden.

Beveiliging tegen diefstal

Dankzij de gps trackr is uw voertuig altijd en overal veilig. Bij diefstal kunt u alle gegevens doorgeven aan de politie en hebben zij de nodige informatie om uw voertuig sneller op te sporen.

Op zoek naar een partner regio Leuven voor de implementatie van een gps trackr? Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen.

Regio Limburg?
Contacteer ons op het nummer:
016 36 05 39