GPS trackers

Realtime online tracking & monitoring systeem voor auto's, vrachtwagens, boten, ...

Ontdek onze toepassingen

GPS trackers

GPS trackers zorgen ervoor dat u altijd en overal voertuigen kunt volgen en dus ook vinden. Ze zijn een aanvulling voor uw professioneel wagenpark en komen ook de beveiliging ervan ten goede. Dankzij de trackers kunt u de actuele GPS locatie bekijken en rit- en routegegevens bijhouden. Een GPS tracker biedt u dus tal van voordelen.

GPS trackr | GPS tracker | GPS trackers

GPS trackers worden steeds meer ingezet door bedrijven waar transport een deel uitmaakt van de dagelijkse activiteiten. Het tracken van de voertuigen zorgt ervoor dat de werkgever altijd beschikt over een nauwkeurige GPS locatie. Zo kan hij naast de gevolgde route ook de verschillende stoptijden en -locaties bekijken. Dat levert een extra inzicht in het rijgedrag van de werknemers op.

Een GPS volgsysteem is eenvoudig om te gebruiken. De tracker wordt in het voertuig geplaatst en stuurt de locatie van het voertuig door naar de server. Die kan benaderd worden via een centrale online interface.

Benieuwd naar de voordelen van GPS trackers of bent u reeds overtuigd en wilt u een tracker kopen? Ontdek alles over het tracken van machines en ons Traxgo-platform.

CONTACTEER ONS VOOR EEN GRATIS DEMO

Ontdek ook alles over: