Trackr gps Brussel

Garandeer de veiligheid van uw voertuig!

Ontdek onze toepassingen

Veiligheid van uw voertuig

Tegenwoordig kunt u uw voertuigen gemakkelijk volgen met een gps trackr.Trackr gps Brussel | Track and trace systeem Brussel Ze zijn een stuk betaalbaarder dan vroeger en garanderen de veiligheid van uw voertuig.

Een gps trackr wordt voor meer dan 80% toegepast op voertuigen, maar kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld machines. Eigenlijk kunt u alles dat beweegt volgen via een gps trackr. U hoeft zich niet meer ongerust te maken dat uw voertuig gestolen wordt in grote steden zoals Brussel. Met een gps trackr kunt u uw voertuig altijd en overal opsporen.

Werkwijze

Een gps trackr bestaat al lang en werkt aan de hand van satellieten. Zo ontvangt u alle gegevens via uw gsm of computer. Een gps trackr kan de locatie van uw voertuig weergeven. U kunt ook historische routes en overzichtelijke rapporten bekijken. Alle afgelegde routes, snelheden en tussenstops worden via de gps trackr opgeslagen en kunnen opgevraagd worden. Bovendien kunt u alles bekijken op uw gsm of computer.

Anti diefstal

Met een gps trackr is uw voertuig beschermt tegen diefstal. Doordat uw voertuig wereldwijd getraceerd kan worden, maken dieven geen schijn van kans meer. Tegenwoordig is een gps trackr niet meer weg te denken voor voertuigen in Brussel. Ook in andere grote steden gaan bedrijven en particulieren steeds meer gebruik maken van een track and trace systeem om de veiligheid van hun voertuigen te garanderen.

Op zoek naar een partner regio Brussel voor de implementatie van een gps trackr? Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen.

Regio Brussel?
Contacteer ons op het nummer:
02 669 17 30

+32 56 49 35 87

Of e-mail ons via onderstaande knop. Wij helpen u met plezier verder.

Contacteer ons

Kosten besparen
Veiligheid waarborgen
Comfort verhogen

Vraag naar een
GRATIS DEMO!

× GRATIS DEMO

Stuur uw aanvraag door of
bel ons op +32 56 49 35 87

Doe een aanvraag